Mercuriusweg 28

Waddinxveen

€ 500.000,- k.k.

Omschrijving

Royale, netjes onderhouden 2-onder-1-kapwoning met een slaap-/werkkamer op de begane grond. Deze woning biedt een grote tuin, royale slaapkamers en is gelegen aan de rand van Waddinxveen. De woonomgeving is kindvriendelijk, zo zijn er speeltuintjes, scholen en kinderopvang op loopafstand en zijn voorzieningen en openbaar vervoer op korte afstand gelegen. Het winkelcentrum 'Gouweplein' biedt een ruim winkelaanbod en is op fietsafstand bereikbaar. De A12 en A20 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Indeling:

Begane grond: Ruime hal met een garderoberuimte, meterkast, toiletruimte en trapopgang. De ruime woonkamer heeft een schuifpui naar de achtertuin. De lichte hoek opgestelde keuken met inbouwapparatuur is aan de achterzijde gesitueerd. Via de keuken is er een doorgang naar de bijkeuken waar u de aansluiting wasmachine en droger treft, loopdeur naar de tuin en doorloop naar

Royale, netjes onderhouden 2-onder-1-kapwoning met een slaap-/werkkamer op de begane grond. Deze woning biedt een grote tuin, royale slaapkamers en is gelegen aan de rand van Waddinxveen. De woonomgeving is kindvriendelijk, zo zijn er speeltuintjes, scholen en kinderopvang op loopafstand en zijn voorzieningen en openbaar vervoer op korte afstand gelegen. Het winkelcentrum ‘Gouweplein’ biedt een ruim winkelaanbod en is op fietsafstand bereikbaar. De A12 en A20 zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Indeling:

Begane grond: Ruime hal met een garderoberuimte, meterkast, toiletruimte en trapopgang. De ruime woonkamer heeft een schuifpui naar de achtertuin. De lichte hoek opgestelde keuken met inbouwapparatuur is aan de achterzijde gesitueerd. Via de keuken is er een doorgang naar de bijkeuken waar u de aansluiting wasmachine en droger treft, loopdeur naar de tuin en doorloop naar de slaap-/werkkamer, welke een loopdeur heeft naar de voortuin. Hier kunt u werken vanuit huis of juist een heerlijke slaapkamer creëren. De begane grond heeft in de hal, woonkamer en keuken een plavuizenvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Via het trappenhuis komt u op de overloop. Hier treft u een royale achter slaapkamer over de volle breedte van de woning (eveneens op te splitsen in 2 ruime slaapkamers) met vaste kastenwand. Ruime voorslaapkamer. De lichte badkamer is voorzien van een ligbad, een douchecabine, een wastafelmeubel en een toilet.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare open zolderruimte met zijraam en dakraam, hier heeft u diverse bergmogelijkheden en de opstelling van de CV ketel.

Tuin:
De royale achtertuin biedt meerdere terrassen en heeft een houten berging en achterom. Aan de voorzijde een groene voortuin en parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden:
– Energielabel C;
– Heerlijk ruime tuin;
– Lichte woonkamer met zicht op groen;
– Parkeerruimte op eigen terrein.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Woning kopen? Neem uw eigen NVM-Makelaar mee!

Waddinxveen_dupree_folder-4
Makelaar Waddinxveen
Geïnteresseerd?
Deel dit huis:

Kenmerken

Bouwjaar:
1993
Ligging:
In woonwijk, Beschutte ligging
Woonoppervlakte:
147 m2
Perceeloppervlakte:
252 m2
Inhoud:
495 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Status:
Beschikbaar
Kwaliteit:
Normaal

Energieklasse:
C
Energie einddatum:
30 september 2034
Verwarming:
CV ketel
Garage:
Garage mogelijk
Warm water:
CV ketel
Tuin:
Achtertuin, Voortuin
Schuur / Berging:
Vrijstaand hout
Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren, Op eigen terrein
Soort dak:
Zadeldak
Permanente bewoning:
Ja
Kwaliteit woning:
Goed
Kwaliteit tuin:
Goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
VVE periodieke bijdrage:
Nee
Aanvaarding:
In overleg
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Gebouwgebonden buitenruimte:
0 m2
Perceeloppervlakte:
252 m2
Externe bergruimte:
4 m2
C.V.-Ketel:
Intergas
Hoofdtuin:
Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin:
106 m2
Voorzieningen:
Mechanische ventilatie
Vraagprijs:
€ 500.000,- k.k.
Soort object:
Woonhuis
Soort woning:
Eengezinswoning
Type Woning:
Twee onder één kapwoning
Ligging hoofdtuin:
Oost