Graaf Balderikstraat 72

Rotterdam

€ 315.000,- k.k.

Omschrijving

Geheel gerenoveerd en leuk 2 kamer appartement met balkon op het zuiden. De woning ligt in het appartementencomplex Heliport, midden in het bruisende centrum van Rotterdam maar door het dorpsachtige complex is het toch heerlijk rustig wonen. Het appartement is mooi afgewerkt met onder andere een moderne keuken en badkamer en een lichte slaapkamer. Zie jij jezelf hier al wonen? Plan dan snel een afspraak in!

Heliport, ook wel bekend als Kabouterdorp, is in de jaren '70 ontworpen door architect Jan Verhoeven. Binnen dit complex zijn diverse groenvoorzieningen, waterpartijen en een binnentuin met speeltoestellen. Een autoluw en kindvriendelijk dorp midden in de stad op twee minuten loopafstand van het centrum. Alle stadse voorzieningen als centraal station, supermarkten, de Markthal, de Hofbogen en de hippe omgeving van de Zwaanshals liggen op loop-

Geheel gerenoveerd en leuk 2 kamer appartement met balkon op het zuiden. De woning ligt in het appartementencomplex Heliport, midden in het bruisende centrum van Rotterdam maar door het dorpsachtige complex is het toch heerlijk rustig wonen. Het appartement is mooi afgewerkt met onder andere een moderne keuken en badkamer en een lichte slaapkamer. Zie jij jezelf hier al wonen? Plan dan snel een afspraak in!

Heliport, ook wel bekend als Kabouterdorp, is in de jaren ’70 ontworpen door architect Jan Verhoeven. Binnen dit complex zijn diverse groenvoorzieningen, waterpartijen en een binnentuin met speeltoestellen. Een autoluw en kindvriendelijk dorp midden in de stad op twee minuten loopafstand van het centrum. Alle stadse voorzieningen als centraal station, supermarkten, de Markthal, de Hofbogen en de hippe omgeving van de Zwaanshals liggen op loop- fietsafstand! Wil je sporten, lekker eten, of gezellige barretjes en terrassen bezoeken, hier kan het allemaal. Heliport ligt gunstig aan de noordzijde van het centrum zodat je binnen enkele minuten de uitvalswegen bereikt. Dit is een wijk voor de echte stadsmens. Laat je verrassen en ga het beleven!

Eerste verdieping:
Entree, gang met toegang tot de woonkamer, de slaapkamer en het toilet. De royale woonkamer heeft veel natuurlijke lichtinval en is voorzien van een laminaat vloer. In de woonkamer bevindt zich de moderne open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als koelkast, combi magnetron, elektrische 4 pits kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Aan de andere zijde van de woonkamer heb je toegang tot het zonnige balkon op het zuiden welke ruimte biedt voor een gezellige zit om te kunnen borrelen met vrienden of familie! De slaapkamer bevindt zich aan de entreezijde. De slaapkamer is ruim en heeft toegang tot de moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
– Balkon op zuiden met de hele dag zon
– Geheel gerenoveerd appartement gelegen midden in het centrum
– Ruime externe berging
– Bouwjaar 1981
– Gelegen op erfpacht, ingangsdatum 2 april 1979 en einddatum 31 maart 2054. Erfpachtcanon circa € 228,- per kwartaal.
– Gezonde en actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €143,38 per maand
– Grotendeels voorzien van dubbel glas
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming
– Energielabel B
– Oplevering in overleg

Route:
Zie looproute in bijgevoegde foto’s. Het makkelijkste is om te parkeren aan de Stroveer. Deze straat is gelegen tussen de Hofbogen en de Pompenburg. Aan het einde van deze straat loop je met de bocht mee naar links. Je ziet hier de ingang van de afgesloten parkeerplekken die bij het complex horen. Met dit gebouw aan je rechterzijde sla je rechtsaf een voetgangers pad in. Aan het einde van dit pad is een trap. Deze trap ga je op naar eerste verdieping. Boven aan trap rechts en nogmaals rechts om de trap heenlopen en overdekte doorgang oversteken. Je betreed de galerij en nummer 72 bevindt zich aan de rechterkant.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Woning kopen? Neem uw eigen NVM-Makelaar mee!

Rotterdam_Dupree_Makelaars
Makelaar Rotterdam
Geïnteresseerd?
Deel dit huis:

Kenmerken

Bouwjaar:
1981
Ligging:
In centrum
Woonoppervlakte:
56 m2
Inhoud:
181 m3
Aantal kamers:
2
Aantal slaapkamers:
1
Status:
Beschikbaar

Energieklasse:
B
Energie einddatum:
19 april 2027
Verwarming:
Stadsverwarming
Garage:
Geen garage
Warm water:
Centrale voorziening
Tuin:
Geen tuin
Schuur / Berging:
Inpandig
Voorzieningen:
Voorzien van elektra
Parkeerfaciliteiten:
Betaald parkeren
Soort dak:
Zadeldak
Permanente bewoning:
Ja
Kwaliteit woning:
Goed
Kwaliteit tuin:
Goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
VVE periodieke bijdrage:
Ja
Aanvaarding:
In overleg
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Gebouwgebonden buitenruimte:
6 m2
Externe bergruimte:
0 m2
Voorzieningen:
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift
Vraagprijs:
€ 315.000,- k.k.
Soort object:
Appartement