Tuinbouwweg 10

Waddinxveen

Verkocht

Omschrijving

Deze geweldige vrijstaande villa aan de Tuinbouwweg, gebouwd in 1964 en in 2019 volledig gerenoveerd, op een ruim perceel van 660m2 is een heerlijke woonplek voor het hele gezin. Voor de kookliefhebber is er een ruime keuken met een groot kookeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur, ideaal om tijdens het koken tijd door te brengen met familie en vrienden. De woonkamer en de slaapkamer op de eerste verdieping zijn voorzien van grote raampartijen, die zorgen voor een unieke uitstraling en veel natuurlijk licht. Daarnaast beschikt de woning over een enorme oprit met ruimte voor meerdere auto's en een fijne zonnige achtertuin.

In de nabije omgeving vindt u diverse winkels, supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. Natuurliefhebbers kunnen genieten van diverse wandel- en fietsroutes in de prachtige omgeving. Waddinxveen is bovendien goed bereikbaar. Met de auto

Deze geweldige vrijstaande villa aan de Tuinbouwweg, gebouwd in 1964 en in 2019 volledig gerenoveerd, op een ruim perceel van 660m2 is een heerlijke woonplek voor het hele gezin. Voor de kookliefhebber is er een ruime keuken met een groot kookeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur, ideaal om tijdens het koken tijd door te brengen met familie en vrienden. De woonkamer en de slaapkamer op de eerste verdieping zijn voorzien van grote raampartijen, die zorgen voor een unieke uitstraling en veel natuurlijk licht. Daarnaast beschikt de woning over een enorme oprit met ruimte voor meerdere auto’s en een fijne zonnige achtertuin.

In de nabije omgeving vindt u diverse winkels, supermarkten, scholen en sportfaciliteiten. Natuurliefhebbers kunnen genieten van diverse wandel- en fietsroutes in de prachtige omgeving. Waddinxveen is bovendien goed bereikbaar. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A12 en A20, waardoor steden als Gouda, Rotterdam en Den Haag gemakkelijk te bereiken zijn. Het treinstation van Waddinxveen ligt eveneens op korte afstand, wat zorgt voor gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Begane grond:
Ruime entree met trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit hier heeft u toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde van de woning, de meterkast met glasvezelaansluiting, het moderne toilet met fonteintje, en de badkamer. Deze luxe badkamer is voorzien van een douche, ligbad, dubbele wastafel met meubel, handdoekradiator en mechanische ventilatie.

De ruime keuken in deze woning is een droom voor elke kookliefhebber. Met een groot dakraam en een indrukwekkend eiland met zitplaatsen aan beide zijdes, is dit de ideale plek om te koken en te genieten van gezelschap. De keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een combi-oven, stoomoven, koelkast, vriezer, 4-pits kookplaat met interne afzuiging, spoeltafel en wijnkoeler. In de keuken weggewerkt in een keukenkast zit de CV-opstelplaats (Rehema, 2019). Vanuit de keuken heeft u via een schuifdeur toegang tot de lichte en ruime woonkamer. Deze woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin en heeft veel raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht.

De begane grond biedt ook toegang tot de ruime, volledig geïsoleerde garage, die via de keuken bereikbaar is. Deze garage is voorzien van een vliering. Vanuit zowel de garage, de keuken als de woonkamer kunt u de achtertuin bereiken. Tevens is er vloerverwarming op de begane grond.

Eerste verdieping:
Overloop voorzien van tapijt met toegang tot drie slaapkamers, het toilet met afzuiging en de berging. Deze berging is voorzien van een dakkapel en beschikt over aansluitingen voor de wasmachine en droger, evenals een fonteintje.

Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich een zeer ruime slaapkamer, voorzien van een grote raampartij die zorgt voor een unieke uitstraling en veel natuurlijk daglicht. Deze kamer is tevens uitgerust met een airconditioning die zowel kan koelen als verwarmen. Aan de linkerzijde van de woning zijn twee slaapkamers gelegen, waarvan één is voorzien van een dakkapel en bergruimte achter de knieschotten, wat erg handig is voor het opbergen van spullen. Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Alle kozijnen in het huis zijn van kunststof.

Tuin:
Een zeer ruime tuin rondom de woning. Direct aan de woning bevindt zich een houten vlonder, een perfecte plek om een mooie lounge set te plaatsen en heerlijk te ontspannen. Daarnaast is er een groot grasveld, een buitenkraan en een laadpaal voor een elektrische auto. Op de enorme oprit voor de deur is er capaciteit voor circa vijf personenauto’s.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Woning kopen? Neem uw eigen NVM-Makelaar mee!

Kenmerken

Bouwjaar:
1964
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging
Woonoppervlakte:
144 m2
Perceeloppervlakte:
660 m2
Inhoud:
520 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Status:
Verkocht
Kwaliteit:
Verzorgd

Energieklasse:
B
Energie einddatum:
26 juni 2034
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Verwarming:
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Garage:
Aangebouwd steen
Warm water:
CV ketel
Tuin:
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom
Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren, Op eigen terrein, Op afgesloten terrein
Soort dak:
Samengesteld dak
Permanente bewoning:
Ja
Kwaliteit woning:
Goed tot uitstekend
Kwaliteit tuin:
Goed tot uitstekend
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
VVE periodieke bijdrage:
Nee
Aanvaarding:
In overleg
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Gebouwgebonden buitenruimte:
0 m2
Perceeloppervlakte:
660 m2
Externe bergruimte:
0 m2
C.V.-Ketel:
Rehema
Hoofdtuin:
Tuin rondom
Voorzieningen:
Mechanische ventilatie, Airconditioning, Dakraam, Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie
Vraagprijs:
€ 795.000,- k.k.
Soort object:
Woonhuis
Soort woning:
Villa
Type Woning:
Vrijstaande woning