Cornelis Ketelstraat 11

Gouda

Verkocht

Omschrijving

Volledig gemoderniseerde, karaktervolle tussenwoning met een authentieke voorgevel met originele tegeltjes, gelegen in de sfeervolle woonwijk "De Kadebuurt" op korte afstand van het centrum van Gouda en het NS-station. Deze woning beschikt over een ruime woonkamer, een uitgebouwde keuken, twee slaapkamers, een moderne badkamer, en een verzorgde achtertuin op het westen met berging en achterom.

De woning is gelegen in een woonwijk met veel voorzieningen in de buurt. Door het beperkte verkeer en het speelplein is dit een hele fijne buurt voor kinderen. De historische binnenstad van Gouda ligt op 6 minuten loopafstand, waar vele winkels, restaurants en terrasjes te vinden zijn. Ook het NS-station bevindt zich op loopafstand, van waar de trein je in ca. 20 minuten naar Rotterdam, Den Haag of Utrecht brengt. Scholen en zorgvoorzieningen bevinden zich tevens

Volledig gemoderniseerde, karaktervolle tussenwoning met een authentieke voorgevel met originele tegeltjes, gelegen in de sfeervolle woonwijk “De Kadebuurt” op korte afstand van het centrum van Gouda en het NS-station. Deze woning beschikt over een ruime woonkamer, een uitgebouwde keuken, twee slaapkamers, een moderne badkamer, en een verzorgde achtertuin op het westen met berging en achterom.

De woning is gelegen in een woonwijk met veel voorzieningen in de buurt. Door het beperkte verkeer en het speelplein is dit een hele fijne buurt voor kinderen. De historische binnenstad van Gouda ligt op 6 minuten loopafstand, waar vele winkels, restaurants en terrasjes te vinden zijn. Ook het NS-station bevindt zich op loopafstand, van waar de trein je in ca. 20 minuten naar Rotterdam, Den Haag of Utrecht brengt. Scholen en zorgvoorzieningen bevinden zich tevens op steenworp afstand. Uitvalswegen liggen in de directe nabijheid.

Bijzonderheden:
– Woning heeft een centrale ligging in de kindvriendelijke woonwijk;
– Gehele woning voorzien van dubbelglas, uitzondering raam boven de voordeur;
– Achtertuin met achterom gelegen op het westen;
– Houten berging;
– CV-Ketel (2019), betreft geen eigendom maar een huur ketel;
– Begane grond voorzien van een betonvloer met nieuwe palen;
– Woonkamer voorzien van PVC vloer met vloerverwarming;
– Moderne keuken en badkamer;
– Glas-in-lood ramen;
– Gelegen op loopafstand van het centrum van Gouda, NS-station, schouwburg, recreatie en diverse openbare voorzieningen.

Indeling:

Begane grond:
Entree van de woning met hal, voorzien van meterkast, garderoberuimte en een betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fontein. De sfeervolle lichte woonkamer met trapopgang naar de eerste verdieping en openslaande deuren voorzien van glas-in-lood naar de achtertuin.
Aan de achterzijde bevindt zich de open, moderne keuken met een recht opgesteld keukenblok aan beide zijden, inclusief inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken is er eveneens toegang tot de achtertuin. De aangrenzende bijkeuken biedt aansluitingen voor wasapparatuur. De gehele begane grond is voorzien van een PVC-vloer met vloerverwarming en strak afgewerkte wanden en plafonds.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop, waar de CV-ketel is opgesteld, is er toegang tot alle vertrekken: 2 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1, aan de voorzijde van de woning, beslaat de volledige breedte en is voorzien van vaste kasten. Slaapkamer 2, aan de achterzijde, beslaat eveneens de volledige breedte. De centraal gelegen moderne, betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een tweede vrij hangend toilet en een vaste wastafel.

Tuin:
Verzorgde achtertuin gelegen op het westen. De tuin is voorzien van een schutting, sierbestrating, vrijstaande geïmpregneerde houten berging en een achterom.

Kenmerken

Bouwjaar:
1903
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk
Woonoppervlakte:
74 m2
Perceeloppervlakte:
84 m2
Inhoud:
283 m3
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Status:
Verkocht
Kwaliteit:
Verzorgd

Energieklasse:
E
Energie einddatum:
22 juli 2028
Isolatie:
Grotendeels dubbelglas, HR glas
Verwarming:
CV ketel
Garage:
Geen garage
Warm water:
CV ketel
Tuin:
Achtertuin
Schuur / Berging:
Vrijstaand hout
Voorzieningen:
Voorzien van elektra
Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Soort dak:
Zadeldak
Permanente bewoning:
Ja
Kwaliteit woning:
Redelijk tot goed
Kwaliteit tuin:
Goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
VVE periodieke bijdrage:
Nee
Aanvaarding:
In overleg
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Gebouwgebonden buitenruimte:
0 m2
Perceeloppervlakte:
84 m2
Externe bergruimte:
5 m2
C.V.-Ketel:
Remeha
Hoofdtuin:
Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin:
40 m2
Voorzieningen:
Glasvezel kabel
Vraagprijs:
€ 335.000,- k.k.
Soort object:
Woonhuis
Soort woning:
Eengezinswoning
Type Woning:
Tussenwoning
Ligging hoofdtuin:
West