Cederhout 34

Waddinxveen

Verkocht

Omschrijving

Snel wonen in een NIEUWE, gas-loze, A+++ label woning? Dit is uw kans! Deze woning is net opgeleverd en reeds voorzien van een prachtige keuken, super luxe badkamer en gave PVC-visgraatvloer op de begane grond. De woning biedt veel comfort en een fijn leefklimaat met vloerverwarming en -koeling en een warmte terugwin installatie. Deze moderne woning biedt met een woonoppervlakte van maar liefst 163 m² volop ruimte voor een groot gezin. De woning beschikt over 5 slaapkamers en ligt in de gewilde woonwijk "Triangel"; een groene, kindvriendelijke wijk met diverse speelgelegenheden, zelfs direct voor de woning. Alle voorzieningen, zoals winkelcentra 'Zuidplashof' en 'Gouweplein', scholen, speelvoorzieningen, het NS-station en de uitvalswegen A12 en A20, zijn op korte afstand te vinden.

De indeling is als volgt.
Begane grond:
Bij binnenkomst

Snel wonen in een NIEUWE, gas-loze, A+++ label woning? Dit is uw kans! Deze woning is net opgeleverd en reeds voorzien van een prachtige keuken, super luxe badkamer en gave PVC-visgraatvloer op de begane grond. De woning biedt veel comfort en een fijn leefklimaat met vloerverwarming en -koeling en een warmte terugwin installatie. Deze moderne woning biedt met een woonoppervlakte van maar liefst 163 m² volop ruimte voor een groot gezin. De woning beschikt over 5 slaapkamers en ligt in de gewilde woonwijk “Triangel”; een groene, kindvriendelijke wijk met diverse speelgelegenheden, zelfs direct voor de woning. Alle voorzieningen, zoals winkelcentra ‘Zuidplashof’ en ‘Gouweplein’, scholen, speelvoorzieningen, het NS-station en de uitvalswegen A12 en A20, zijn op korte afstand te vinden.

De indeling is als volgt.
Begane grond:
Bij binnenkomst treft u een ruime entree met meterkast, modern betegelde toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een handige trapkast en een kast met de opstelplaats van de warmtepomp installatie. Via prachtige stalen deuren betreedt u de moderne keuken en de ruime, uitgebouwde woonkamer. De woonkamer is een heerlijk lichte ruimte en is voorzien van een stijlvolle PVC-visgraatvloer. Twee openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin. De open keuken aan de voorzijde van de woning heeft een strak design met een prachtig kookeiland met bar. De keuken is uitgerust met een tweemaal een combi magnetron, een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, koelkast, vriezer, vaatwasser en een Quooker. In de keuken bevinden zich dubbele openslaande deuren naar de voortuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u een ruime overloop met toegang tot een toiletruimte, drie slaapkamers en de moderne badkamer. De separate toiletruimte is modern betegeld en voorzien van hangend toilet en fonteintje. Wat een gave badkamer! De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een losstaand bad, een dubbele wasbak met moderne zwarte kranen en een prachtig verlichte spiegel. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is over de gehele breedte. De twee andere slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd en zijn van een mooi formaat. De slaapkamers zijn voorzien van dezelfde stijlvolle laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Via de overloop toegang tot twee slaapkamers, de wasruimte en middels een vlizotrap toegang tot de ruime bergvliering. De ruime slaapkamer aan de achterzijde is heerlijk licht dankzij de twee dakramen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft momenteel geen daglichttoetreding, maar dat is eenvoudig te realiseren door bijvoorbeeld een dakraam te plaatsen. In de wasruimte zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur en is de opstelplaats van de WTW-installatie.

Buitenruimte en tuin:
Deze woning is gelegen op een perceel van 145 m². Een kleine tuin aan de voorzijde, gelegen aan een voetpad en groenstrook met speelgelegenheid voor de kinderen. De diepe achtertuin is op het noordwesten gesitueerd keurig aangelegd met mooie schuttingen, groot terras, mooie tegels en kunstgras. Achterin de tuin staat een vrijstaande houten berging voorzien van elektra. Er is een achterom via het parkeerterrein. Achter de woning ligt het mandelige parkeerterrein. Ideaal voor de privacy in de tuin omdat het parkeerterrein tussen de woningblokken is gelegen. Hierdoor zijn er geen directe achterburen. Op dit terrein behoort één parkeerplek bij deze woning. Altijd dus een plek voor uw auto, direct achter de woning!

Bijzonderheden:
– Uitstekend geïsoleerd, energielabel A+++ en volledig gasloos;
– Luxe afgewerkt op elke verdieping;
– Moderne keuken en badkamer;
– Vier zonnepanelen op het zuidoosten georiënteerd;
– De woning is voorzien van een warmtepompinstallatie die zorgt voor de vloerverwarming en -koeling op alle verdiepingen;
– De WTW installatie zorgt voor goede ventilatie met voorverwarmde frisse buitenlucht;
– Elke kamer heeft een eigen thermostaat;
– Tuin voorzien van keramische tegels;
– Buitenkraan aanwezig in de achtertuin;
– Eigen parkeerplaats achter de woning op mandelig parkeerterrein;
– Woningborg garantie van toepassing;
– Oplevering in overleg, per direct mogelijk.

Bent u op zoek naar een moderne, ruime woning in een groene en kindvriendelijke wijk? Dan is Cederhout 34 in Waddinxveen de ideale woning voor u en uw gezin. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Woning kopen? Neem uw eigen NVM-Makelaar mee!

Kenmerken

Bouwjaar:
2023
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk
Woonoppervlakte:
163 m2
Perceeloppervlakte:
145 m2
Inhoud:
598 m3
Aantal kamers:
7
Aantal slaapkamers:
5
Status:
Verkocht
Kwaliteit:
Verzorgd

Energieklasse:
A+++
Energie einddatum:
23 mei 2033
Isolatie:
Volledig geïsoleerd
Verwarming:
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Garage:
Geen garage
Warm water:
Elektrische boiler eigendom
Tuin:
Achtertuin, Voortuin
Schuur / Berging:
Vrijstaand hout
Voorzieningen:
Voorzien van elektra
Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren, Op eigen terrein
Soort dak:
Zadeldak
Permanente bewoning:
Ja
Kwaliteit woning:
Uitstekend
Kwaliteit tuin:
Uitstekend
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte
VVE periodieke bijdrage:
Nee
Aanvaarding:
In overleg
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Gebouwgebonden buitenruimte:
0 m2
Perceeloppervlakte:
145 m2
Externe bergruimte:
8 m2
Hoofdtuin:
Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin:
56 m2
Voorzieningen:
Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Balansventilatie
Vraagprijs:
€ 645.000,- k.k.
Soort object:
Woonhuis
Soort woning:
Eengezinswoning
Type Woning:
Tussenwoning
Ligging hoofdtuin:
Noordwest